Deelauto nodig?

DeelautoEen deelauto is een auto die meerdere mensen gebruiken. Je kunt de auto gebruiken wanneer jij hem nodig hebt. De deelauto staat voor je klaar in de wijk of regio waar jij woont. Ideaal! Heb je nu een dure auto voor de deur staan, en gebruik je deze maar zelden? Maandelijks betaal je hier wegenbelasting en verzekering voor. Dat kan veel goedkoper! Met een deelauto van Stapp.in is dit probleem opgelost.

 

Geen sleutel nodig

Met de Stapp.in app kan je eenvoudig een auto reserveren, openen en sluiten, ook tussentijds of als je in een parkeergarage staat. De app is een digitale sleutel waardoor fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig is. 

Inzicht

De Stapp.in portal is een systeem wat je inzicht geeft in gegevens als gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten. Het systeem is eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld het factureringssysteem. 

1

Ritregistratie

De software die Stapp.in in een deelauto bouwt communiceert met de auto’s. Hierdoor heb je in de portal inzicht als locatiegegevens en kilometerregistratie. Hierdoor kan je de auto bijv. ontgrendelen.

Hoe werkt Stapp.in?

Het is eigenlijk heel erg eenvoudig. Bij jou in de buurt staat een Stapp.in parkeerplaats waar de deelauto staat. Middels een app kun je de auto reserveren. Het reserveren van de auto is een fluitje van een cent. Heb je over een kwartier de auto al nodig? Geen probleem! Eenmaal gereserveerd, kun je de deelauto openen met behulp van de app. Het starten van de auto doe je met behulp van de startknop of met een dummysleutel. De dummysleutel ligt in het middenconsole van de auto.

Wat kost je auto nu?

Ben je momenteel in het bezit van een auto, maar heb je eigenlijk geen idee van de kosten? Via deze calculator kun je eenvoudig zien wat het bezit van een auto nu eigenlijk kost. Je zult zien dat het in veel gevallen een stuk voordeliger is om gebruik te maken van een deelauto!

Hoe werkt de betaling bij Stapp.in?

Ons systeem werkt op basis van credits. Prepaid-autorijden dus! 1 credit kost 7 euro en geeft het recht om de deelauto 1 uur te reserveren, met 15 vrije kilometers. Administratiekosten, borg of een starttarief doen wij niet aan. Ook ben je verlost van brandstofkosten! Wil je vooraf een inschatting van de kosten van onze deelauto? Via onze calculator is het eenvoudig inzichtelijk wat de totale kosten zijn voor een rit.

Huur eenvoudig een deelauto!

Enthousiast over het concept van een deelauto? Probeer het zelf uit! Download onze app, registreer je en stap in één van onze deelauto’s! Voor vragen staan wij natuurlijk voor je klaar. Het is mogelijk ons telefonisch of per mail te bereiken. Bekijk al onze contactgegevens.

Cases

Laat je inspireren door anderen die ook naar dé oplossing zochten voor autodelen.

Nieuws

Lees hier al het nieuws over ons, onze diensten, dienstverlening en andere interessante artikelen!

Contact

Meer weten of een oplossing op maat? Neem contact op voor meer informatie.

Share This