Vanaf 9 september 2019 start de campagne “Iedereen doet WAT”. Deze campagne laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen, vandaag al, met grote of kleine stappen! Neem bijvoorbeeld een keertje de trein naar je werk in plaats van de auto, bespaar energie met radiatorfolie, of koop bewust je eten in, zodat je minder verspilt. Of maak een volgende stap met het energiezuinig maken van je huis, door de vloer of muren te isoleren of zonnepanelen te nemen.

We staan voor een enorme transitie in Nederland. Om de opwarming van de aarde tegen te gaan en onze wereld leefbaar te houden, moeten we ons aanpassen. De manier waarop wij ons vervoeren, onze huizen verwarmen en ons geld verdienen zal moeten verduurzamen. Iedereen doet WAT is een meerjarige publiekscampagne, met als doel Nederlanders mee te nemen in de energietransitie. Naast informatie geeft Iedereen doet WAT vooral veel concrete tips over hoe iedereen zijn of haar persoonlijke leven duurzamer kan maken.

Als onderdeel van de campagne Iedereen doet WAT starten rijksoverheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een samenwerking. Partijen buiten de rijksoverheid zijn namelijk vaak beter in staat producten en diensten te ontwikkelen die de consument helpen om duurzame stappen te zetten. Ook Stapp.in is partner geworden van de campagne Iedereen doet WAT en gaat helpen om Nederlanders precies dát duurzame steuntje in de rug te geven.

Zo gaan Nederlanders, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid samen WAT doen voor het klimaat. Wil jij ook WAT doen? Klik hier.

LET OP: Deze actie is inmiddels beëindigd.

Share This