Cases

Maak kennis met de verschillende mobiliteitsoplossingen die wij bij onze klanten hebben gerealiseerd.

Van Leeuwen Auto’s

Van Leeuwen Auto’s in Veenendaal is franchisenemer van het eerste uur. Al vroeg zag de familie Van Leeuwen de transitie ‘van bezit naar gebruik’, en daarmee de potentie van autodelen in Veenendaal en omstreken.

Zonder forse investeringen te hoeven doen in het ontwikkelen van techniek of het opzetten van een formule, kan Van Leeuwen Auto’s toch totale mobiliteit bieden aan haar klanten. Van Leeuwen biedt nu naast verkoop, werkplaats, schade, lease en carwash, ook carsharing!

“Als bedrijf innoveren we voortdurend door te kijken en te luisteren naar onze klanten.

In diverse wijken van Veenendaal staan deelauto’s, die de inwoners eenvoudig reserveren via de app.”

Mathijs van Leeuwen, mede-eigenaar Van Leeuwen Auto’s 

Gemeente Barneveld

De gemeente Barneveld is al jaren een betrokken partner van Stapp.in. Barneveld ondersteunt allerhande nieuwe mobiliteitsinitiatieven in de gemeente, zoals AutoMaatje en Stapp.in. Een elektrische deelauto voor de eigen medewerkers kon niet ontbreken.

Zo’n 50 ambtenaren en wethouders hebben via de smartphone toegang tot de e-up!-dienstauto. Buiten kantoortijden is de auto beschikbaar voor particuliere gebruikers. Voor de toekomst ligt hier een interessant terugverdienmodel.

“We verduurzamen en verminderen ons energieverbruik en komen een stapje dichter bij onze klimaatdoelstellingen. Deze elektrische deelauto past daarom helemaal bij ons!”

Aart de Kruijf, wethouder gemeente Barneveld

 

 

KenHem Community

KenHem Community zet zich al jaren met hart en ziel in voor de wijk Kernhem, met als doel Kernhem en Kernhemmers meer en meer tot bloei te zien komen. De wijprogramma’s hebben als doel om zingeving met de dagelijkse praktijk van leven te combineren.

Eén van die programma is Sharit, waar het delen van informatie, goederen en netwerk centraal staat. De elektrische deelauto’s passen helemaal bij de doelstelling van KenHem Community, en staan sinds december 2017 tot de beschikking van alle Kernhemmers met een rijbewijs!

“Onze elektrische deelauto’s zijn het gezicht van Shareit, het programma at delen van goederen, talenten, nieuwsitems en andere zakene mogelijk maakt!”

René Visser, Communityleider Kenhem Ede

Houttequiet

De firma Houttequiet ziet de kansen van autodelen in België. In de zoektocht naar een geschikte partner die de techniek én formule kon leveren, kwam het familiebedrijf uit bij Stapp.in. Houttequiet en Stapp.in sloegen de handen ineen in het opzetten van de particuliere autodeelformule middels een unieke franchiseconstructie. Ook in België zijn nu meerdere franchisenemers actief onder de naam Stapp.in.

“Het Stapp.in systeem wat los staat van elke automerk en met een duidelijke en gebruiksvriendelijke app. Na 3 jaar samenwerking zijn we overtuigd en hebben wij het familiebedrijf verkocht. Wij gaan ons volledig focussen op het autodeelsysteem van Stapp.in wat wij nu in België uitrollen.”

Dirk Houttequiet, directeur Stapp.in België

Cases

Laat je inspireren door anderen die ook naar dé oplossing zochten voor autodelen.

Nieuws

Lees hier al het nieuws over ons, onze dienstverlening en andere interessante artikelen!

Contact

Meer weten of een oplossing op maat? Neem contact op voor meer informatie.

Share This