Diensten

Lees hier meer over wat wij u kunnen bieden met onze oplossingsvolledige autodeeldienst.

Geen sleutel nodig

Met de Stapp.in app kan je eenvoudig een auto reserveren, openen en sluiten, ook tussentijds of als je in een parkeergarage staat. De app is een digitale sleutel waardoor fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig is. 

Inzicht

De Stapp.in portal is een systeem wat je inzicht geeft in gegevens als gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten. Het systeem is eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld het factureringssysteem. 

1

Ritregistratie

De software die Stapp.in in een deelauto bouwt communiceert met de auto’s. Hierdoor heb je in de portal inzicht als locatiegegevens en kilometerregistratie. Hierdoor kan je de auto bijv. ontgrendelen.

Woningbouw en ontwikkelprojecten

Mobiliteit en vastgoed. Het speelt in alle steden en iedereen is er mee bezig. Als het om mobiliteit gaat zetten steeds meer partijen in op het autovrij houden van ruimte rond de woningen. Bij nieuwbouwprojecten is de parkeernorm vaak lager dan we gewend zijn. Als minder autobezit mogelijk of wenselijk is, moeten er wel voldoende alternatieven zijn. Stapp.in biedt deze alternatieven door middel van een flexibele alles-in-een-mobiliteitskaart waarmee u toegang heeft tot elke vorm van vervoer; trein, bus, tram, metro, (deel)auto, taxi en/of fiets en inclusief bijbehorende diensten zoals parkeren, tanken en e-laden. Met deze kaart heb je de vrijheid om te kiezen voor de voor jou beste, snelste, schoonste, prettigste en/of goedkoopste wijze van vervoer.

Buurtinitiatieven & VVE’s  

(Elektrisch) autodelen is mateloos populair. Vanuit de gemeenten wordt autodelen gestimuleerd, maar steeds vaker zien we intiatieven van bewoners die bijvoorbeeld iets willen doen aan de parkeerdruk in de wijk. De grote vraag is vaak: hoe begin je? En welke stappen zijn er nodig om autodelen tot een succes te maken? Wij hebben veel praktijkervaring en kunnen je alles vertellen over autodelen.

Overheid

Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van autodelen; er ontstaan veel nieuwe mobiliteitsoplossingen. Denk naast (elektrische) deelauto’s ook aan deelfietsen en scooters zowel steden als kleine kernen hebben veel voordelen van deelmobiliteit. Autodelen staat volop in de belangstelling. Het draagt bij aan een omslag van autobezit naar autogebruik. Maar dan moeten er wel voldoende alternatieven zijn. Het aanbod van andere mobiliteitsvormen blijft groeien. Dit leidt tot veel maatschappelijke baten tegen geringe kosten. Ook past het binnen trends in de samenleving en binnen de overheid. Steeds meer gemeenten denken na over wat zij met autodelen willen. Want hoe realiseer je voor bewoners de beste combinaties van opties? 

Cases

Laat je inspireren door anderen die ook naar dé oplossing zochten voor autodelen.

Nieuws

Lees hier al het nieuws over ons, onze diensten, dienstverlening en andere interessante artikelen!

Contact

Meer weten of een oplossing op maat? Neem contact op voor meer informatie.

Share This