Iedereen doet WAT

We staan voor een enorme transitie in Nederland. Om de op opwarming van de aarde tegen te gaan en onze wereld leefbaar te houden moeten we ons aanpassen. De manier waarop wij ons vervoeren, onze huizen verwarmen en ons geld verdienen zal moeten verduurzamen. Iedereen doet WAT is een meerjarige publiekscampagne, met als doel Nederlanders mee te nemen in de energietransitie. Naast informatie geeft Iedereen doet WAT vooral veel concrete tips over hoe iedereen zijn of haar persoonlijke leven duurzamer kan maken. Soms is het groot, soms klein, soms veel, soms weinig, soms goedkoop en soms wat duurder. Maar wél altijd WAT. 

 

Wat kan jij doen? Autodelen!

Vanaf 9 september 2019 start de campagne “Iedereen doet WAT”. Deze campagne laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen, vandaag al, met grote of kleine stappen! Ongeveer 80 procent van de milieu-impact van de gangbare brandstofauto’s komt door het gebruik. Als je rijdt, verbrand je benzine of diesel en daarbij komen er broeikasgassen en ongezonde stoffen zoals fijnstof in de lucht. Dus als je minder gaat rijden doordat je een auto deelt, doe je het milieu een plezier. Uit onderzoek blijkt dat autodelers 15 tot 20 procent minder autokilometers reden dan voordat ze met autodelen begonnen.

Als onderdeel van de campagne “Iedereen det WAT” starten rijksoverheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een samenwerking. Partijen buiten de rijksoverheid zijn namelijk vaak beter in staat producten en diensten te ontwikkelen die de consument helpen om duurzame stappen te zetten. Ook Stapp.in is partner geworden van de campagne “Iedereen doet WAT” en gaat helpen om Nederlanders precies dát duurzame steuntje in de rug te geven. 

Autodelen is beter voor het milieu. Er rijden al zo veel auto’s op de weg en die stoten allemaal ongezonde gassen uit. Als je een auto deelt met anderen, scheelt dat in uitstoot en draag je bij aan een beter milieu. 

Autodelen is beter voor het milieu. Er rijden al zo veel auto’s op de weg en die stoten allemaal ongezonde gassen uit. Als je een auto deelt met anderen, scheelt dat in uitstoot en draag je bij aan een beter milieu.  

%

Minder km per jaar

%

Minder CO2 uitstoot

Stapp.in autodelen

Autodelen met Stapp.in is flink besparen, meer stabiliteit in de kosten, geen gedoe maar juist gemak, en de CO2-uitstoot beperken tot een minimum: het kan met Stapp.in! Bekijk de voordelen.

Stapp.in draagt een steentje bij

Om autodelen extra te stimuleren kan je via Stapp.in tijdens de actieperiode je deelauto met flinke korting boeken. Bij aanschaf van €100,- rij tegoed krijg je maar liefst €20,- cadeau! En op het moment dat je een nieuwe gebruiker aanbrengt krijgen jullie beide €10,- rij tegoed.

 

Wil je weten wat je nog meer kan doen?
Meer tips en partners kun je vinden op de site van de campagne:
www.iedereendoetwat.nl

Neem contact op

Wil jij gaan autodelen maar staat er geen auto bij jou in de buurt? Neem contact op, dan kijken we wat er mogelijk is!

Stapp.in | Edeseweg 30 
6741CR Lunteren 

088 575 0 575

Laat hier je bericht achter

Share This