Organisaties

Lees hier meer over de vele mogelijkheden rondom zakelijke deelmobiliteit.

Besparen

Auto delen is ook de kosten delen. Hiermee kunt u flink besparen.

Advies op maat

De beste oplossing omdat wij kijken wat het beste bij het buurtintiatief, VVE en de bewoners past.

Duurzaam reizen

Autodelers kiezen bewuster en daardoor duurzamer, ze laten de auto vaker staan.

1

Flexibel

Via de app zie je welke mobiliteit beschikbaar is en kan je deze meteen reserveren.

Keuzevrijheid

Wij kijken verder dan de deelauto, wat dacht je van een deelfiets of scooter?

Alles geregeld

Onderhoud, verzekering, tanken? Dat is allemaal geregeld! Jij hoeft alleen te rijden.

Waarom autodelen?

Mobiliteit veranderd, autodelen is een duurzame optie met veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan meer groen op straat. Groen in de directe leefomgeving verhoogt niet alleen de waarde van uw woning het is ook goed voor de gezondheid van mensen en sociale cohesie binnen de wijk. Wanneer je een auto voor je deur hebt heb je sneller de neiging om die vaak te gebruiken. Veel mensen zijn zich niet bewust van de kosten van een (tweede) auto. Daarnaast is in de stad een auto vaak onhandig en duur, denk alleen al aan de parkeerkosten. Wanneer je een deelauto gaat gebruiken kan je de kosten voor parkeren, onderhoud en tanken delen. Ook in dorpen zien we een toename van deelauto’s doordat het openbaar vervoer drastisch aan het veranderen is. Het is vaak niet meer logisch dat bussen met hoge frequentie een vaste route rijden.

Welke mogelijkheden zijn er?

Bij veel bedrijven gaan medewerkers met een huur- of privé auto naar een afspraak. Het scheelt voor een werkgever veel geld als meerdere medewerkers gebruik maken van één auto. Of dat nu hun eigen auto is, een lease- of een bedrijfsauto. Uit onderzoek blijkt dat dat werknemers die af en toe een zakelijke afspraak buiten de deur hebben, al snel met de auto naar het werk komen. Door deelauto’s aan te bieden is het voor deze medewerkers gemakkelijker om met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk te gaan. Zakelijke deelauto’s hebben daardoor niet alleen effect op het zakelijke verkeer, maar ook op het woon-werkverkeer. 

Hoe werkt het?

U wilt een buurtintiatief starten of gaan autodelen binnen de VVE? Geweldig! Want de auto is al langer niet meer de enige oplossing voor de complexe mobiliteitsbehoefte. Wanneer u wilt gaan autodelen gaan we eerst onderzoeken of er voldoende animo is en aan welke mobiliteitsoplossingen er behoefte is. Aan de hand daarvan bieden wij een oplossing op maat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op! Wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden rondom deelmobiliteit. 

Meer weten over Stapp.in?

Share This