Onze verhalen

Welkom op onze nieuwspagina. Auto delen, fiets delen, scooter delen. We gaan met z’n allen steeds meer delen. En dat is goed! Voor duurzaamheid, de ruimte de steden, en een effectievere manier van vervoer. Tenslotte staan auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil. Je vind hier al het nieuws over ons, onze diensten, dienstverlening en andere interessante artikelen!

‘Deelmobiliteit’ Hogekwartier van start

‘Deelmobiliteit’ Hogekwartier van start

De wethouders Menno Tigelaar (wonen) en Hans Buijtelaar (mobiliteit), directeur van de Alliantie Amersfoort Joan van der Burgt en toekomstig bewoner Han van Es, gaven dinsdag het startsein voor het gebruik van de eerste deelauto's in de nieuwe stadswijk Hogekwartier....

Lees meer
Europcar biedt nieuwe autodeeldienst Stapp.in aan

Europcar biedt nieuwe autodeeldienst Stapp.in aan

Europcar wil met autodelen haar klanten voorzien van een totaal mobiliteitsoplossing waarmee klanten de totale kosten van het huidige wagenpark kunnen verlagen. Europcar Nederland, franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven...

Lees meer
Subsidie voor deelauto’s

Subsidie voor deelauto’s

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Het is niet langer een futuristisch concept, het is hier en nu, voor iedereen. Deelauto aanbieders kunnen nu subsidie aanvragen voor de exploitatie van nieuwe volledig elektrische deelauto’s.

Lees meer
Iedereen doet wat

Iedereen doet wat

Vanaf 9 september 2019 start de campagne “Iedereen doet WAT”. Deze campagne laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen, vandaag al, met grote of kleine stappen!

Lees meer
Share This