Auto huren per uur

Een auto huren per uur? Dat is mogelijk bij Stapp.in! Je herkent het vast wel: even een snelle boodschap doen 15 kilometer verderop. Je hebt alleen even geen auto voorhanden en kunt er ook niet even een lenen van een familielid.

In dat geval is het huren van een auto per uur een ideale oplossing! Op deze manier blijf je onafhankelijk en betaal je niet onnodig voor een auto voor je deur.

Relevante links:

 

Auto huren per uur

Geen sleutel nodig

Met de Stapp.in app kan je eenvoudig een auto reserveren, openen en sluiten, ook tussentijds of als je in een parkeergarage staat. De app is een digitale sleutel waardoor fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig is. 

Inzicht

De Stapp.in portal is een systeem wat je inzicht geeft in gegevens als gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten. Het systeem is eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld het factureringssysteem. 

1

Ritregistratie

De software die Stapp.in in een deelauto bouwt communiceert met de auto’s. Hierdoor heb je in de portal inzicht als locatiegegevens en kilometerregistratie. Hierdoor kan je de auto bijv. ontgrendelen.

Cases

Laat je inspireren door anderen die ook naar dé oplossing zochten voor autodelen.

Nieuws

Lees hier al het nieuws over ons, onze diensten, dienstverlening en andere interessante artikelen!

Contact

Meer weten of een oplossing op maat? Neem contact op voor meer informatie.

Share This