Auto delen in Barneveld

Om gebruik te maken van de deelauto’s van Stapp.in moet je eerst aangemeld zijn bij Stapp.in. Aanmelden is heel eenvoudig en doe je via de app. 

Hoe werkt het?

 Om gebruik te maken van de deelauto’s van Stapp.in moet je eerst aangemeld zijn bij Stapp.in. Aanmelden is heel eenvoudig en doe je via de app.  

Tijdens het aanmelden checken wij jouw gegevens zodat wij zeker weten wie onze auto gaat gebruiken. Geen zorgen, dit gebeurd allemaal automatisch waardoor je na het aanmelden meteen op pad kunt. De app gebruik je voor het maken van je reservering maar ook om je deelauto te openen en te sluiten bij een boeking. 

FAQ

Op deze pagina kun je alle veelgestelde vragen en antwoorden vinden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe maak ik een reservering?

Om een reservering te maken, heb je minimaal het bedrag van de kosten van de reservering die je wilt maken nodig. Je kunt elk gewenst bedrag kopen in de app en eenvoudig betalen via IDEAL. Selecteer ‘Reservering aanmaken’ in het dashboard of klik op de + bij ‘reserveringen’ in het hoofdmenu. Kies de auto/locatie, voer de gewenste startdatum en –tijd in en kies ‘reservering opslaan’.

Hoe kan ik een reservering annuleren?

Je kunt een reservering annuleren tot 1 uur van tevoren. Ga naar ‘reserveringen’, kies ‘gepland’ en kies de reservering die je wilt annuleren. Klik op ‘reservering annuleren’.

Hoe kan ik de deelauto openen?

Open de app en je komt automatisch in je actieve reservering. De deelauto koppelt zich via bluetooth aan jouw telefoon. Voordat je de deelauto kunt openen, moet je een aantal vragen beantwoorden, die op het scherm verschijnen. Je kunt foto(s) maken van eventuele schade, daarna kun je de deelauto openen.

Mijn mobiel krijgt geen verbinding met de deelauto, wat nu?

Neem contact op met Stapp.in. Wellicht dat je een NFC card nodig hebt, die krijg je dan gratis.

Wanneer moet ik tanken en hoe gaat dat?

Wanneer de tank, na jouw rit, minder dan ¼ vol is, moet je de auto aftanken. De tankpas (pincode staat erop) ligt in de auto in het mapje met autopapieren. Je kunt hiermee bij alle tankstations tanken. Aan de binnenkant van het klepje bij de tankdop staat het type brandstof dat je moet tanken.  

Wat als ik niet op tijd terug ben en mijn reservering loopt af?

Stop bij de eerste gelegenheid, beëindig je actieve reservering en maak een nieuwe (aansluitende) reservering aan. Let op: wanneer de auto al gereserveerd is door een ander, veroorzaak je een  probleem voor de gebruiker na jou. Neem in dit geval contact op met ons support afdeling.

Klaar om te gaan autodelen?

Download de app en maak een account aan!

Share This