Car sharing

car sharingCar sharing wordt almaar populairder en daar kunnen we met zijn allen blij mee zijn! Door auto’s te delen zijn er minder wagens nodig en wordt zodoende het milieu minder belast. En voor je portemonnee scheelt het natuurlijk ook ontzettend: je hebt geen vaste lasten meer aan een auto en bent (daardoor) per maand aanzienlijk minder geld kwijt aan je vervoersmiddel.

 

Geen sleutel nodig

Met de Stapp.in app kan je eenvoudig een auto reserveren, openen en sluiten, ook tussentijds of als je in een parkeergarage staat. De app is een digitale sleutel waardoor fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig is. 

Inzicht

De Stapp.in portal is een systeem wat je inzicht geeft in gegevens als gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten. Het systeem is eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld het factureringssysteem. 

1

Ritregistratie

De software die Stapp.in in een deelauto bouwt communiceert met de auto’s. Hierdoor heb je in de portal inzicht als locatiegegevens en kilometerregistratie. Hierdoor kan je de auto bijv. ontgrendelen.

Wat is car sharing?

Car sharing houdt in dat je een auto deelt met je buren, cq. andere mensen uit je wijk. Dat wil niet zeggen dat één van je buren een auto bezit en je deze zo af en toe leent. Car sharing is daadwerkelijk iets anders dan een auto huren van een particulier. In het geval van car sharing is de auto in het bezit van het bedrijf dat deze dienst aanbiedt, zoals Stapp.in. Stapp.in zorgt voor een speciale parkeerplaats in je wijk, waar de auto of meerdere auto’s gereed staan. Jij en je buren gebruiken de auto wanneer jullie deze nodig hebben en je betaalt dan ook alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Hoe werkt car sharing via Stapp.in?

Aangezien car sharing betekent dat meerdere mensen van een auto gebruik kunnen maken, is het van belang dat je weet wanneer er een auto beschikbaar is. Wil je de auto gebruiken, dan kun je deze via onze app reserveren. Dit kun je weken van tevoren doen, wanneer je bijvoorbeeld al ver van tevoren een afspraak of bezoek gepland hebt staan, maar het kan ook vlak voordat je weg wilt. Stapp.in zorgt ervoor dat er altijd een auto beschikbaar is.

Ook het openen en sluiten van de auto gebeurt via onze handige app. Een sleutel heb je bij car sharing dus niet nodig: deze ligt – voor het starten van de auto – klaar in het middenconsole. Over tanken hoef je evenmin na te denken, aangezien wij ervoor zorgen dat de auto altijd over voldoende brandstof beschikt. En vanzelfsprekend ben je in geval van schade all risk verzekerd. Vergelijk car sharing met een leaseauto, maar dan nóg voordeliger!

En hoe zit het met betalen?

Betalen doe je bij car sharing dus alleen voor de tijd waarin je de auto gebruikt. Dit kan via een handig creditsysteem, dat te vergelijken valt met het hebben van een prepaid-telefoon. Je laadt vooraf je tegoed op, waarna je de auto kunt reserveren. Eén credit kost je zeven euro en daarvoor mag je de deelauto één uur gebruiken, met vijftien vrije kilometers.

Car sharing rondom Utrecht

Stapp.in is gevestigd in het midden van het land, namelijk in Barneveld. Zodoende bieden wij onze car sharing-diensten voorlopig voornamelijk aan in de regio Utrecht/Amersfoort. De komende tijd zullen we steeds verder uitbreiden, zodat we car sharing ook in Amsterdam, Rotterdam en de rest van Nederland kunnen aanbieden. Heb je vragen over de mogelijkheden tot car sharing in bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam, dan beantwoorden we ze natuurlijk graag.

Contact opnemen

Neem hiervoor contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen via 088 575 0 757 of een e-mail sturen naar info@stappin.nl. We vertellen je met plezier meer over de mogelijkheden van car sharing!

Cases

Laat je inspireren door anderen die ook naar dé oplossing zochten voor autodelen.

Nieuws

Lees hier al het nieuws over ons, onze diensten, dienstverlening en andere interessante artikelen!

Contact

Meer weten of een oplossing op maat? Neem contact op voor meer informatie.

Share This